25% på CoolSculpting Elite ut Mars

28. februar 2023

CoolSculpting er en svært populær ikke-kirurgisk behandling som brukes til å fjerne uønsket fett på kroppen.

Behandlingen har blitt stadig mer populær i løpet av de siste årene, og Elite Klinikken er en av få klinikker i Oslo/Viken området som tilbyr denne behandlingen.

I denne bloggposten vil vi gi deg den informasjonen du trenger å vite om fettfjerning med CoolSculpting hos Elite Klinikken.

Hva er CoolSculpting?

CoolSculpting er en skånsom og effektiv ikke-kirurgisk behandling som brukes til å fjerne uønsket fett på kroppen. Denne behandlingen bruker en teknologi som kalles Kryolipolyse, som kjøler ned fettceller i kroppen til en temperatur som ødelegger dem, men som samtidig ikke skader omkringliggende vev.

 

Hvordan fungerer CoolSculpting?

En av våre CoolSculpting spesialister vil  først gjennomgå en konsultasjon med deg for å bestemme om CoolSculpting er riktig for deg, og gå gjennom dine mål og forventninger. Om du er en god kandidat, vil vi feste et spesielt utviklet håndstykke over det ønskede behandlingsområdet. Dette håndstykket bruker vakuum og kjøling for å ødelegge fettcellene i området. Når fettcellene er ødelagt, vil kroppen naturlig fjerne dem gjennom kroppens lymfesystem.

Behandlingen gir en reduksjon i fettceller på 20-25% per behandling.

Endelig resultat vises etter 4 mnd, men allerede etter et par mnd vil de fleste ha oppnåd ca 80% av resultatet.

 

Hvilke områder kan behandles med CoolSculpting?

CoolSculpting kan brukes på en rekke forskjellige områder på kroppen, inkludert mage, hofter, lår, armer og dobbelthake. Vi tilpasser behandlingen basert på dine individuelle behov og ønsker.

 

Hvem er en god kandidat for CoolSculpting?

CoolSculpting er ideelt for personer som har en stabil kroppsvekt og som ønsker å fjerne uønsket fett på spesifikke områder av kroppen. Det er også viktig å merke seg at CoolSculpting ikke er en erstatning for en sunn livsstil, og det er viktig å fortsette å spise sunt og trene regelmessig for å opprettholde en sunn vekt.

 

Er CoolSculpting trygt?

CoolSculpting er en trygg og ikke-invasiv behandling. Det er en FDA-godkjent behandling som har blitt brukt av millioner av mennesker over hele verden, og det er få bivirkninger. De vanligste bivirkningene inkluderer rødhet, hevelse og ømhet i behandlingsområdet, men disse forsvinner vanligvis innen kort tid.

Maskinen har også innebygde sensorer i alle sine håndstykker som sikrer jevn og trygg levering av kjøling.

 

Hvor lenge varer resultatet?

Resultatene av CoolSculpting er permanente.

 

Hos oss på Elite klinikken får du nå GRATIS KONSULTASJON og 25% rabatt på behandlingen ut MARS 2023

Del innlegg:

Få siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og tilbud rett i innboksen din.