Injeksjoner

OM BEHANDLINGENe

Vi tilbyr en rekke injeksjonsbehandlinger fra verdensledende merker som Juvederm, Restylane, Profhilo m.m

Disse behandlingene utføres av kosmetisk dermatologiske sykepleiere med lang erfaring og som har gjennomført en rekke kurs og sertifiseringer innen de ulike behandlingene. 

Hyaluronsyrefiller med Juvéderm. 

Aldersgrense 21 år.

Juvéderm er en produktserie med innovative fillerbehandlinger som gir et naturlig resultat. Behandlingen som alltid utføres av lege eller sykepleier, tar utgangspunkt i dine spesifikke ønsker og målet er alltid å få frem det beste ved ansiktet og personligheten din.

Ingen kan stoppe aldringsprosessen, men Juvéderm kan hjelpe deg til et friskere og mer opplagt utseende.

Injeksjonsbehandling med Juvéderm er et ikke-invasivt inngrep. Innhentingstiden er kort, og du kan fortsette å jobbe og leve som normalt etter behandlingen.

Frastå fra trening, soling og sterk kulde første døgn. Unngå berøring av behandlet område de første timene etter behandling, for å holde infeksjonsrisikoen på et minimum.


Behandlingen påvirker ikke mimikken i ansiktet. De ulike produktene har alle et bestemt mål, uansett om det handler om å jevne ut rynker, gjenopprette volum eller bedre ansiktskonturene.
Produktene inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain, og gjør dermed injeksjonen skånsom og lite smertefull. Vi tilbyr i tillegg bedøvelseskrem som kan legges på før behandling.

Resultatene etter Juvéderm behandling har vist seg å holde i inntil ett år, og i enkelte tilfeller 18 måneder, avhengig av hvilket produkt som benyttes og hvilke områder som behandles.

Produktserien Juvéderm er en verdensledende filler produsert med innovativ og avansert teknikk (Vycross™) som gir et naturlig resultat med lang holdbarhet. Produktene er FDA-godkjente, noe som gjør at du kan stole på Juvéderm.

Ønsker du mer informasjon om Juvéderm behandling er du velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av våre sertifiserte kosmetiske sykepleiere. De har god erfaring og er blant de første i landet som oppdateres på nye teknikker fra de fremste i behandlerne i Norden, gjennom legemiddelfirmaet Allergan.

NYHET: HarmonyCa har en dobbeltvirkende hybrid effekt, som kombinerer hyaluronsyre (HA) med kalciumhydroxiapatitt (CaHA).

Med alderen kan du oppleve mindre volum og strukturell støtte i ansiktet. Dagens injeksjonsbehandlinger som er basert på kun èn substans kan ikke gi deg de kombinerte fordelene med HA-løft og langvarig kollegenstimulering fra CaHA.

Behandlingen gir altså dobbeltvirkende effekt med et umiddelbart løft av Hyaluronsyre samt gradvis og langvarig bedret hudstruktur og elastisitet av Kalciumhydroxiapatitt som stimulerer kroppens egen produksjon av kollagen. Helt unikt.

 


Aldersgrense 25 år.

Hyaluronsyrefiller med Restylane. 

Aldersgrense 21 år.

Restylane produktene er basert på ikke-animalsk hyaluronsyre, og produseres i Sverige med Galdermas patenterte NASHA™-teknologi.
Hyaluronsyre finnes i hele kroppen, deriblant for å gjøre huden elastisk og smøre leddene.

Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre reduseres fra 25-års alderen, og vi får tørrere hud og mindre volum. Dette gjør også at kollagenproduksjonen blir mindre. Restylane er såkalt stabilisert hyaluronsyre, er svært ren og lik den hyaluronsyren kroppen selv produserer.

Hyaluronsyre binder vann og Restylane bedrer derfor hudens struktur ved at huden fuktes fra innsiden. Det øker vår egen produksjon av kollagen, og gjør huden mer elastisk.

Vi tilbyr hele Restylane sortimentet, blant annet:

  • Volum i/rundt leppene/Leppekontur
  • Behandling av rynker og linjer på hals, bryst og hender
  • Ansiktskonturer som kjevelinje og kinnben
  • Korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier
  • Gjenopprettelse av fuktbalanse i ansikt, hals, bryst og hender
  • Arr behandling

Restylane er blant de ledende i verdensmarkedet, og hvert eneste produkt produseres i Sverige under streng kvalitetskontroll.

Ønsker du mer informasjon om Restylane behandling er du velkommen til en konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Våre sykepleiere er alle sertifisert hos Galederma (leverandør av Restylane). De har god erfaring og er blant de første i landet som oppdateres på nye teknikker gjennom Galderma.

Behandlingen ordineres av klinikkens ansvarlige lege. Etter timebestilling vil du få tilsendt et helseskjema per SMS via Huubro. Dette må utfylles og leveres før behandlingen kan utføres av sykepleier.
Ordinasjonen koster kr 400,- og er gyldig i 12 måneder.

Aldersgrense 21 år.

SPØRSMÅL?

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet Legemiddelforskriften.

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt med oss.

 

Behandlingen ordineres av klinikkens ansvarlige lege. Etter timebestilling vil du få tilsendt et helseskjema per SMS via Huubro. Dette må utfylles og leveres før behandlingen kan utføres av sykepleier.
Ordinasjonen koster kr 400,- og er gyldig i 12 måneder.

SPØRSMÅL?

Vi har ikke lov å markedsføre reseptpliktige legemidler mot allmenheten grunnet Legemiddelforskriften.

Har du spørsmål eller ønsker informasjon om behandling, bestill en konsultasjonstime eller ta kontakt med oss.

Profhilo er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronsyrebaserte produktet fro behandling av slapp hud.
Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64mg/2ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet.
Profhilo skaper fremdragende behandlingsresultater alene eller i kombinasjon med andre estetikkbehandlinger på markedet.

Profhilo er en ikke-animalsk hyaluronsyre gelé som er særlig egnet til behandling av ansikt, hals, bryst og hender. Produktet er ikke permanent, da vi har enzymer i huden som gjenkjenner og bryter ned hyaluronsyren over tid. Gjennomsnittlig varighet er 6-9 mnd. med individuell variasjon, avhengig av ulike faktorer som behandlet område, hudtype, alder, livsstil, etc. Oppfølgingsbehandlinger anbefales ved ønske om mer varig resultat.
Ved alle former for injeksjoner kan det oppstå ubehag eller smerte, og fordi det benyttes nål kan det blø litt fra innstikkstedet. Unngå berøring av behandlet område første dag og avstå fra trening, alkohol og sminke. Dette for å holde infeksjonsrisikoen på et minimum. Ikke utsett området for sterk kulde/varme første døgn.

PROFHILO X VISCODERM HYDROBOOSTER

En unik kombinasjonsbehandling hvor vi kombinerer Profhilo og Viscoderm hydrobooster i samme behandling eller i intervaller for fantastiske resultater på elastisitet, oppstramming, reduksjon av fine linjer, fukt og glød.
Her får du en umiddelbar effekt av hyaluronsyren, samt en biostimulerende effekt av Profhilo og en enda mer drastisk forbedring av huden.

Viscoderm Hydrobooster er en fantastisk behandling for å forbedre hudens hydrering og elastisitet. Den inneholder høykonsentrert hyaluronsyre og aminosyrer som gir fuktighet og revitalisering til huden. Behandlingen reduserer fine linjer og rynker, og gir en ungdommelig og frisk hud.

Viscoderm Hydrobooster har en unik stretching-effekt på fine linjer og rynker, spesielt i områder med mye bevegelse som rundt øynene, munnen og pannen. Samtidig gir den økt hydrering og en strålende glød til huden. Effekten er synlig umiddelbart, men det optimale resultatet kan ses etter 4-8 uker. I de fleste tilfeller anbefales det to behandlinger med 8 ukers mellomrom for å oppnå det beste resultatet, men dersom man kun ønsker en skikkelig fuktboost til huden, kan man også ta en enkeltbehandling.

Behandlingen har minimal nedetid, selv om det kan oppstå rødhet, hevelse og blåmerker på grunn av injeksjonene. Effekten varer vanligvis opptil 9 måneder.

Viscoderm Hydrobooster passer for de som ønsker å forbedre hudstrukturen, stramme opp huden, tilføre fuktighet til tørr hud, jevne ut fine linjer og rynker, oppnå en anti-age effekt, samt redusere aknearr og arr.


PROFHILO X VISCODERM HYDROBOOSTER

En unik kombinasjonsbehandling hvor vi kombinerer Profhilo og Viscoderm hydrobooster i samme behandling eller i intervaller for fantastiske resultater på elastisitet, oppstramming, reduksjon av fine linjer, fukt og glød.
Her får du en umiddelbar effekt av hyaluronsyren, samt en biostimulerende effekt av Profhilo og en enda mer drastisk forbedring av huden.

En veldig god behandling for poser, rynker og mørke ringer.

Produktet Sunekos 200 har gitt terapeuter muligheten til å injisere vanskelige områder rett rundt øynene.

Sunekos 200 består av en blanding av ren hyaluronsyre og en patentert sammensetning av aminosyrer som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin.

Behandlingen tilfører volum samtidig som den styrker og forbedrer hudens elastisitet.

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som er med på å gi huden ny vitalitet, samtidig som den tilfører huden næring. 

Mesoterapi er en effektiv behandling for alle som ønsker naturlige resultater, samtidig som man oppnår en sunn og frisk hudkvalitet. Mesoterapi består av ulike ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.

Ingrediensene i mesoterapi virker både hudoppstrammende og fuktighetsgivende, samtidig som de har en reparerende og beroligende effekt på huden. 

Fjerning av filler

Hylase er et spesielt enzym utviklet for å bryte ned og fjerne hyaluronsyre fillere. Hyaluronsyre finnes naturlig i kroppen og fillere basert på hyaluronsyre er midlertidige og kan ha en varighet fra flere måneder til et par år. Hylase er en effektiv løsning for å reversere effekten av hyaluronsyre fillere. 

Enten man ønsker å fjerne filleren permanent eller ønsker å fjerne filleren for å starte ny behandling med “blanke ark”. 

Hylase fungerer ved å bryte ned hyaluronsyre i mindre komponenter som kroppen naturlig kan absorbere og fjerne. Dette gjør at det er mulig å korrigere ujevnheter. 

Ønsker du mer informasjon er du velkommen til en uforpliktende konsultasjon hos en av våre erfarne kosmetiske sykepleiere

Hårfjerning

Få siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og tilbud rett i innboksen din.