Injeksjoner

Injeksjoner

OM BEHANDLINGENe

Behandling med Botox er påkrevd konsultasjon av lege (2019). Booking må foregå tidligst en dag før behandling hos sykepleier, konsultasjon foregår elektronisk. Skjema blir tilsendt ved timebestilling på mail (post@eliteklinikken.no) el. tlf. (67550555)

Restylane produktene er basert på ikke-animalsk hyaluronsyre, og produseres i Sverige med Galdermas patenterte NASHA™-teknologi.
Hyaluronsyre finnes i hele kroppen, deriblant for å gjøre huden elastisk og smøre leddene. Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre reduseres fra 25-års alderen, og vi får tørrere hud og mindre volum. Dette gjør også at kollagenproduksjonen blir mindre. Restylane er såkalt stabilisert hyaluronsyre, er svært ren og lik den hyaluronsyren kroppen selv produserer.
Hyaluronsyre binder vann og Restylane bedrer derfor hudens struktur ved at huden fuktes fra innsiden. Det øker vår egen produksjon av kollagen, og gjør huden mer elastisk.
Vi tilbyr hele Restylane sortimentet:
Behandling av rynker og linjer i ansikt
Volum i leppene/Leppekontur
Behandling av rynker og linjer på hals, bryst og hender
Ansiktskonturer som kjevelinje og kinnben
Korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier
Gjenopprettelse av fuktbalanse i ansikt, hals, bryst og hender
Arr behandling
Restylane er blant de ledende i verdensmarkedet, og hver eneste sprøyte produseres i Sverige under streng kvalitetskontroll.
Ønsker du mer informasjon om Restylane behandling er du velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Våre sykepleiere er alle sertifisert hos Galederma (leverandør av Restylane). De har god erfaring og er blant de første i landet som oppdateres på nye teknikker gjennom Galderma.

HYALURONSYREFILLER
Elite Klinikken tilbyr både Restylane® og Juvéderm hvor begge produktseriene inneholder flere produkter med ulike egenskaper. Under konsultasjon med kosmetisk sykepleier finner dere ut av hvilket produkt som passer best for deg.
Aldersgrense 21 år.
Juvéderm er en produktserie med innovative fillerbehandlinger som gir et naturlig resultat. Behandlingen som alltid utføres av lege eller sykepleier, tar utgangspunkt i dine spesifikke ønsker og målet er alltid å få frem det beste ved ansiktet og personligheten din. Ingen kan stoppe aldringsprosessen, men Juvéderm kan hjelpe deg til et friskere og mer opplagt utseende.
Injeksjonsbehandling med Juvéderm er et ikke-invasivt inngrep. Innhentingstiden er kort, og du kan fortsette å jobbe og leve som normalt etter behandlingen. Frastå fra trening, soling og sterk kulde første døgn. Unngå berøring av behandlet område de første timene etter behandling, for å holde infeksjonsrisikoen på et minimum.
Behandlingen påvirker ikke mimikken i ansiktet. De ulike produktene har alle et bestemt mål, uansett om det handler om å jevne ut rynker, gjenopprette volum eller bedre ansiktskonturene.
Produktene inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain, og gjør dermed injeksjonen skånsom og lite smertefull. Vi tilbyr i tillegg bedøvelseskrem som kan legges på før behandling.
Resultatene etter Juvéderm behandling har vist seg å holde i inntil ett år, og i enkelte tilfeller 18 måneder, avhengig av hvilket produkt som benyttes og hvilke områder som behandles.
Produktserien Juvéderm er en verdensledende filler produsert med innovativ og avansert teknikk (Vycross™) som gir et naturlig resultat med lang holdbarhet. Produktene er FDA-godkjente, noe som gjør at du kan stole på Juvéderm.
Ønsker du mer informasjon om Juvéderm behandling er du velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Våre sykepleiere er alle sertifiserte Juvéderm behandlere. De har god erfaring og er blant de første i landet som oppdateres på nye teknikker fra de fremste i behandlerne i Norden, gjennom legemiddelfirmaet Allergan.

Profhilo er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronsyrebaserte produktet fro behandling av slapp hud.
Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64mg/2ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet.
Profhilo skaper fremdragende behandlingsresultater alene eller i kombinasjon med andre estetikkbehandlinger på markedet.

Profhilo er en ikke-animalsk hyaluronsyre gelé som er særlig egnet til behandling av ansikt, hals, bryst og hender. Produktet er ikke permanent, da vi har enzymer i huden som gjenkjenner og bryter ned hyaluronsyren over tid. Gjennomsnittlig varighet er 6-9 mnd. med individuell variasjon, avhengig av ulike faktorer som behandlet område, hudtype, alder, livsstil, etc. Oppfølgingsbehandlinger anbefales ved ønske om mer varig resultat.
Ved alle former for injeksjoner kan det oppstå ubehag eller smerte, og fordi det benyttes nål kan det blø litt fra innstikkstedet. Unngå berøring av behandlet område første dag og avstå fra trening, alkohol og sminke. Dette for å holde infeksjonsrisikoen på et minimum. Ikke utsett området for sterk kulde/varme første døgn.

Medisinsk rynkebehandling med Azzalure® (”Botox”):
Aldersgrense 21 år.
Medisinsk rynkebehandling med botulinum toksin type A er verdens mest benyttede metode for reduksjon av rynker.
Behandlingen har vist seg å være svært effektiv og sikker. I svært små doser injiseres legemiddelet i utvalgte små ansiktsmuskler for å redusere muskelsammentrekningene som skaper linjer og rynker. Behandlingen vil gradvis glatte ut rynker og fine linjer, og gi et uthvilt uttrykk i ansiktet.
De vanligste behandlingsområdene er «sinnarynken» mellom øyenbrynene, rynker på utsiden av øynene «kråketær/smilelinjer» samt horisontale linjer i pannen. Vi behandler også overdreven underarmsvette.
Vi ønsker at du som kunde skal føle deg trygg og sikker ved behandling hos oss. Kun sertifisert helsepersonell med lang erfaring utfører behandlingen.
I henhold til forskrift om legemiddelhåndtering kan kun lege ordinere en behandlingsplan med Azzalure (Botulinumtoksin type A) da dette er et reseptbelagt legemiddel.
Ved timebestilling vil du få tilsendt et helseskjema per SMS. Dette må utfylles og leveres elektronisk, senest kl 19.00 dagen før din behandlingstime.
Ordinasjonen er gyldig i 12 måneder. Deretter kreves ny konsultasjon før behandling.
Hvordan foregår behandling med Azzalure?
Før behandling vil du og din kosmetiske sykepleier gjennomgå informasjon rundt behandlingen.
Legemiddelet injiseres med en liten sprøyte i utvalgte små ansiktsmuskler. Gradvis blokkeres nerveimpulser som resulterer i dempet muskelsammentrekning. Overliggende hud blir glattere og rynkene reduseres.
Stikkene små og ubetydelige og selve behandlingen tar kun noen få minutter. Etter behandling kan man gå direkte tilbake til daglige gjøremål. Unngå trening første døgn, og tilstreb minst mulig berøring av området de første timene for å unngå infeksjon.
Det er gunstig å bruke musklene som er behandlet den første dagen etter behandling. Dette øker absorpsjonen og effekten av behandlingen.
Effekten tilkommer etter 2-4 dager, og etter 1-2 uker har behandlingen full effekt.
Hvor lenge varer en behandling med Azzalure?
Effekten av behandlingen er forbigående. Normal varighet er 3-5 måneder etter første behandling. For å vedlikeholde optimal effekt, bør man det første året gjenta behandlingen ca. hver 3. måned. Deretter er normalt behandlingsintervall ca. 2-3 ganger per år.
Uønskede bivirkninger etter bruk av Azzalure er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen, særlig kjent ved behandling av ”sinnarynken”.
I sjeldne tilfeller kan muskelen i øvre øyelokk svekkes i 1-2 uker. Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger av behandlingen.
Gravide og ammende skal ikke behandles med Azzalure.
Svettebehandling med Azzalure
Behandlingen brukes for å kontrollere symptomene ved svetting under armene. Botulinumtoksinet blokkerer nerveimpulsene til svettekjertlene, og reduserer utskillelse av svette. Behandlingen virker på injeksjonsområdet og ikke andre steder på kroppen. En svært effektiv behandling for å hindre uønsket og synlig svetteproduksjon.
Legemiddelet injiseres via mange små stikk i armhulen. Man må regne med et stikk for annenhver centimeter med hud.
Alle som behandles får bedøvelse dersom de ønsker det. Man kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål etter behandlingen.
Effekten av svettebehandlingen er forbigående, og bør gjentas. I gjennomsnitt varer effekten 4-12 måneder etter første behandling. Uønskede bivirkninger er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller blåmerker på innstikkstedene noen få dager etter behandlingen.

The Golden Cocktail
Aldersgrense 21 år.
Aqua Gold ampulle infusjon er det nyeste innen medisinsk hudpleie. Behandlingen er blant de hotteste i L.A. hvor en rekke kjendiser som bl.a. Kim Kardashian bruker Aqua Gold jevnlig.
Aqua Gold ampullen har nanotynne nåler, belagt med 24 karat gull som gjør nålene kompatible med huden vår. Dermed trekker næringsstoffene som blandes i ampullen lettere ned i huden.
Ampullen stemples ned i huden på 0,6 mm dybde. Dette gir en microneedling effekt hvor formålet er å tilføre utvalgte ingredienser via mikrokanalene som dannes i huden.
Behandlingen gir spenst og reduserer fine linjer og rynker, og er god for deg som ønsker å booste huden og gjenopprette glød. Aqua Gold er et godt komplement til andre behandling som botox, laser og filler.
Vi har ulike ”cocktails” som tilpasses din hud og ønske om resultat. Vi kan blant annet jobbe med tørr hud, akne, rosacea, grå og gusten hud. Behandlingen er fantastisk som Red Carpet Treatment grunnet sin evne til å gjenopprette glød.
Behandlingen utføres av en av våre kosmetiske sykepleiere.