INJEKSJONER

OM BEHANDLINGENe

Hyaluronsyrefiller med Juvéderm. Aldersgrense 21 år.

Juvéderm er en produktserie med innovative fillerbehandlinger som gir et naturlig resultat. Behandlingen som alltid utføres av lege eller sykepleier, tar utgangspunkt i dine spesifikke ønsker og målet er alltid å få frem det beste ved ansiktet og personligheten din.

Ingen kan stoppe aldringsprosessen, men Juvéderm kan hjelpe deg til et friskere og mer opplagt utseende.

Injeksjonsbehandling med Juvéderm er et ikke-invasivt inngrep. Innhentingstiden er kort, og du kan fortsette å jobbe og leve som normalt etter behandlingen.

Frastå fra trening, soling og sterk kulde første døgn. Unngå berøring av behandlet område de første timene etter behandling, for å holde infeksjonsrisikoen på et minimum.


Behandlingen påvirker ikke mimikken i ansiktet. De ulike produktene har alle et bestemt mål, uansett om det handler om å jevne ut rynker, gjenopprette volum eller bedre ansiktskonturene.
Produktene inneholder bedøvelsesmiddelet lidokain, og gjør dermed injeksjonen skånsom og lite smertefull. Vi tilbyr i tillegg bedøvelseskrem som kan legges på før behandling.

Resultatene etter Juvéderm behandling har vist seg å holde i inntil ett år, og i enkelte tilfeller 18 måneder, avhengig av hvilket produkt som benyttes og hvilke områder som behandles.

Produktserien Juvéderm er en verdensledende filler produsert med innovativ og avansert teknikk (Vycross™) som gir et naturlig resultat med lang holdbarhet. Produktene er FDA-godkjente, noe som gjør at du kan stole på Juvéderm.

Ønsker du mer informasjon om Juvéderm behandling er du velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av våre sertifiserte kosmetiske sykepleiere. De har god erfaring og er blant de første i landet som oppdateres på nye teknikker fra de fremste i behandlerne i Norden, gjennom legemiddelfirmaet Allergan.

Hyaluronsyrefiller med Restylane. Aldersgrense 21 år.

Restylane produktene er basert på ikke-animalsk hyaluronsyre, og produseres i Sverige med Galdermas patenterte NASHA™-teknologi.
Hyaluronsyre finnes i hele kroppen, deriblant for å gjøre huden elastisk og smøre leddene.

Kroppens egen produksjon av hyaluronsyre reduseres fra 25-års alderen, og vi får tørrere hud og mindre volum. Dette gjør også at kollagenproduksjonen blir mindre. Restylane er såkalt stabilisert hyaluronsyre, er svært ren og lik den hyaluronsyren kroppen selv produserer.

Hyaluronsyre binder vann og Restylane bedrer derfor hudens struktur ved at huden fuktes fra innsiden. Det øker vår egen produksjon av kollagen, og gjør huden mer elastisk.

Vi tilbyr hele Restylane sortimentet, blandt annet:

  • Volum i leppene/Leppekontur
  • Behandling av rynker og linjer på hals, bryst og hender
  • Ansiktskonturer som kjevelinje og kinnben
  • Korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier
  • Gjenopprettelse av fuktbalanse i ansikt, hals, bryst og hender
  • Arr behandling

Restylane er blant de ledende i verdensmarkedet, og hver eneste sprøyte produseres i Sverige under streng kvalitetskontroll.

Ønsker du mer informasjon om Restylane behandling er du velkommen til en gratis og uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere. Våre sykepleiere er alle sertifisert hos Galederma (leverandør av Restylane). De har god erfaring og er blant de første i landet som oppdateres på nye teknikker gjennom Galderma.

Rynkebehandling med botulinumtoksin ordineres av lege, da dette er et reseptbelagt legemiddel. Etter timebestilling vil du derfor få tilsendt et helseskjema per SMS via Huubro. Dette må utfylles og leveres før behandlingen kan utføres av sykepleier.
Ordinasjonen koster kr 400,- og er gyldig i 12 måneder. 

Medisinsk rynkebehandling (”Botox”):
Aldersgrense 21 år.
Medisinsk rynkebehandling med botulinumtoksin type A er verdens mest benyttede metode for reduksjon av rynker.

Behandlingen har vist seg å være svært effektiv og sikker. I svært små doser injiseres legemiddelet i utvalgte små ansiktsmuskler for å redusere muskelsammentrekningene som skaper linjer og rynker.

Behandlingen vil gradvis glatte ut rynker og fine linjer, og gi et uthvilt uttrykk i ansiktet. 
De vanligste behandlingsområdene er «sinnarynken» mellom øyenbrynene, rynker på utsiden av øynene «kråketær/smilelinjer» samt horisontale linjer i pannen.

Vi behandler også overdreven underarmsvette.


Vi ønsker at du som kunde skal føle deg trygg og sikker ved behandling hos oss. Kun sertifisert helsepersonell med lang erfaring utfører behandlingen.

Hvordan foregår en behandling med botulinumtoksin?
 Før behandling vil du og din kosmetiske sykepleier gjennomgå informasjon rundt behandlingen.
Legemiddelet injiseres med en liten sprøyte i utvalgte små ansiktsmuskler. Gradvis blokkeres nerveimpulser som resulterer i dempet muskelsammentrekning. Overliggende hud blir glattere og rynkene reduseres.


Stikkene er små og ubetydelige og selve behandlingen tar kun noen få minutter.

Etter behandling kan man gå direkte tilbake til daglige gjøremål.

Tilstreb minst mulig berøring av området de første timene for å unngå infeksjon. 
Det er gunstig å bruke musklene som er behandlet direkte etter behandling, da dette øker absorpsjonen og effekten av behandlingen.


Effekten tilkommer etter 2-4 dager, og etter 1-2 uker har behandlingen full effekt.

Hvor lenge varer en behandling med botulinumtoksin? 
Effekten av behandlingen er forbigående. Normal varighet er 3-5 måneder etter første behandling. For å vedlikeholde optimal effekt, bør man det første året gjenta behandlingen ca. hver 3. måned.

Deretter er normalt behandlingsintervall ca. 2-3 ganger per år.
Uønskede bivirkninger etter bruk av botulinumtoksin er svært sjeldne. Den vanligste bivirkningen er lett ømhet eller et lite blåmerke på innstikkstedet. Noen kan få forbigående hodepine et par dager etter behandlingen, særlig kjent ved behandling av ”sinnarynken”.

I sjeldne tilfeller kan muskelen i øvre øyelokk svekkes i 1-2 uker. Det er hittil ikke rapportert om varige bivirkninger av behandlingen.


Gravide og ammende skal ikke behandles med botulinumtoksin.

Svettebehandling med botulinumtoksin ordineres av lege, da dette er et reseptbelagt legemiddel. Etter timebestilling vil du derfor få tilsendt et helseskjema per SMS via Huubro. Dette må utfylles og leveres før behandlingen kan utføres av sykepleier.
Ordinasjonen koster kr 400,- og er gyldig i 12 måneder. 

Behandlingen brukes for å kontrollere symptomene ved svetting under armene.

Botulinumtoksinet blokkerer nerveimpulsene til svettekjertlene, og reduserer utskillelse av svette.

Behandlingen virker på injeksjonsområdet og ikke andre steder på kroppen. En svært effektiv behandling for å hindre uønsket og synlig svetteproduksjon.


Legemiddelet injiseres via mange små stikk i armhulen. Man må regne med et stikk for annenhver centimeter med hud.


Alle som behandles får bedøvelse dersom de ønsker det. Man kan gjenoppta arbeid og andre gjøremål etter behandlingen.


Effekten av svettebehandlingen er forbigående, og bør gjentas. I gjennomsnitt varer effekten 4-12 måneder etter første behandling. Uønskede bivirkninger er svært sjeldne. 

Den vanligste bivirkningen er en lett ømhet eller blåmerker på innstikkstedene noen få dager etter behandlingen.

Profhilo er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronsyrebaserte produktet fro behandling av slapp hud.
Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64mg/2ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet.
Profhilo skaper fremdragende behandlingsresultater alene eller i kombinasjon med andre estetikkbehandlinger på markedet.

Profhilo er en ikke-animalsk hyaluronsyre gelé som er særlig egnet til behandling av ansikt, hals, bryst og hender. Produktet er ikke permanent, da vi har enzymer i huden som gjenkjenner og bryter ned hyaluronsyren over tid. Gjennomsnittlig varighet er 6-9 mnd. med individuell variasjon, avhengig av ulike faktorer som behandlet område, hudtype, alder, livsstil, etc. Oppfølgingsbehandlinger anbefales ved ønske om mer varig resultat.
Ved alle former for injeksjoner kan det oppstå ubehag eller smerte, og fordi det benyttes nål kan det blø litt fra innstikkstedet. Unngå berøring av behandlet område første dag og avstå fra trening, alkohol og sminke. Dette for å holde infeksjonsrisikoen på et minimum. Ikke utsett området for sterk kulde/varme første døgn.

En veldig god behandling for poser, rynker og mørke ringer.

Produktet Sunekos 200 har gitt terapeuter muligheten til å injisere vanskelige områder rett rundt øynene.

Sunekos 200 består av en blanding av ren hyaluronsyre og en patentert sammensetning av aminosyrer som stimulerer hudens egen produksjon av kollagen og elastin.

Behandlingen tilfører volum samtidig som den styrker og forbedrer hudens elastisitet.

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som er med på å gi huden ny vitalitet, samtidig som den tilfører huden næring. 

Mesoterapi er en effektiv behandling for alle som ønsker naturlige resultater, samtidig som man oppnår en sunn og frisk hudkvalitet. Mesoterapi består av ulike ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter.

Ingrediensene i mesoterapi virker både hudoppstrammende og fuktighetsgivende, samtidig som de har en reparerende og beroligende effekt på huden. 

Hårfjerning