Ansiktsbehandlinger

OM BEHANDLINGENE

Velkommen til Elite Klinikken! Her har vi satt sammen en behandling med våre favoritt produkter fra de forskjellige seriene våre for gi deg et lite innblikk i vårt behandlingstilbud. Alt blir selvfølgelig skreddersydd til den enkelte hudtype og hudtilstand så produktbruken vil variere noe. Dette er den perfekte behandlingen første gang du er hos oss, eller supert som en gave til en  du er glad i. 

DermaPen er verdens mest avanserte microneedling system.

Bittesmå nåler lager i rekordfart mikroskopiske "skader" i huden. Dette utløser en reparasjonsprosess i huden, inkl. økt kollagen- og elastin produksjon.

Behandlingen har effekt på aldringstegn, fine linjer og rynker, slapp hud, manglende glød, ujevn hudtone, urenheter og arr.

DermaPen utføres ikke på gravide og ammende.

ZO klinikk behandling tilpasset kundens behov. Fra kr. 1690,- til 2100,-

Her skreddersyr vi behandling etter hudtilstand, og hudtype. Våre mest populære behandlinger og hjemme produkter er fra ZO Skin Health. Denne serien er virkelig en resultat orientert serie, og har laget et helt unikt konsept hvor kombinasjonen av behandlinger og hjemmeprodukter er i en egen klasse for seg.

Ønsker du litt mer enn en kjapp "lunsj behandling", er de spesial tilpassede ZO Skin Health peelingene noe for deg. Her står effektivitet, velvære og sunn hud i fokus. Vi jobber dypere med acne problematikk, tørrhet og fuktighetstap, grov solskadet og pigmentert hud. Men har samtidig fokus på den gode velvære følelsen som er viktig når man unner seg behandling i klinikk. 

ZO Stimulation peel by ZO Skin Health bidrar til en fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer.
Det er en svært effektiv peel som stimulerer både cellefornyelsen og kollagensyntesen samt styrker de elastiske fibrene i huden. Peelingen bør gjennomføres 3-6 ganger avhengig av hudtype, med 2-4 ukers intervaller. Dette er en av våre mest populære behandlinger, da den er rask og effektiv, ca 35 min pr behandling. Super "lunsj behandling". 

CLEANFORMANCE en ny generasjon dyprens. Vegansk spesial pleie for å fremme en inntakt hudbarriere og en glødende sunn hudfarge. Produktene kombinerer det økende behovet for effektiv pleie med ingredienser som er så naturlige som mulig på en måte som blir værende unik for BABOR. Alle produktene er uten gluten, silikoner, parabener, mineraloljer, mikroplast, syntetisk duft og PEGs. 

CLEANFORMANCE-Clean Performance- ren nytelse. 

Terapeuten «crasher» huden din med de edleste dråper fra Babors ampulle serum. Inkluderer også rens, peeling, massasje og maske.
Resultatet er glød, vitalitet og fornyelse. Fantastisk fuktighetsboost til en trett, tørr og livløs hud.

Fantastisk behandling å gi i gave til noen som fortjener det lille ekstra.

Dr Babor Pro er profesjonelle AHA-peelinger som tilpasses alle hudtyper og tilstander, uansett alder. Den umiddelbare effekten er frisk, strålende og glatt teint. Og den virkningen som kommer over tid er ungdommelig utstråling, færre linjer og små rynker og en jevnere, finere hudstruktur.

Behandlingsspekter:

-Hudforandringer som skyldes alder eller UV-påvirkning som rynker, elastisitetstap, avtagende fasthet

-Hud som ser utmattet, trett ut

-Uren hud
-Grove porer
-Ujevn hudstruktur
-Pigmentflekker og ujevnheter

Kan tas som en kur, eller enkeltstående behandlinger. 

AHA-peeling er en såkalt kjemisk peeling som vesentlig bruker alfa-hydroxysyrer (AHA) av naturlig opprinnelse, som feks melke, -vin, -sitron, -eple - eller glykolsyre. Når de legges på huden løsner disse fruktsyrene kittsubstansen mellom horncellene slik at de døde hudcellene lettere avskalles. Hvor dypt horncellene fjernes er avhengig av den peelingen og bruksintensiviteten som velges. 

Skin Better Science AlphaRet peelingene inneholder ulike konsentrasjoner av melkesyre, glykolsyre og salisylsyre samt den patenterte AlphaRet®-teknologien.
Resultatet gir synlige hudforbedringer. Behandlingene reduserer aldringstegn, gir jevnere hudtone og glattere hudtekstur,
forbedring av akne og uren hud samt masse glød og utstråling!

Behandlingen anbefales som en kur på 6stk behandlinger - 1 gang i uken for optimalt resultat.
AlphaRet peelingene kommer i to forskjellige styrker, 30% eller 50% tilpasset kundens behov.

MELINE er en peel- og kremserie spesielt utviklet for behandling av pigmentflekker og solskader i huden.
Serien tilpasser seg hver hudtype, samt enhver type pigmentering.
Peelingen gir lett til moderat tørrhet/flass etter et par dager.
Me Line serien er meget aktiv og inneholder flere aktive ingredienser som over tid vil bleke pigmenteringer, samt gi en jevn og glatt hudstruktur. Behandling følges tett opp av din behandler. 

Med VISIA Hudanalyse dokumenterer vi hvordan huden din er nå, og hvordan den blir i fremtiden. Vi ser også utviklingen av behandlinger du velger å gjennomføre.

Her er eksempler på hudproblemer vi kan avdekke og se forbedringer av:

 • Flekker

 • Rynker

 • Porer

 • Hudtekstur

 • UV-flekker (overfladiske pigmenter)

 • Brune flekker (dype pigmenter/Melasma)

 • Røde områder (blodkar)

 • Porfyriner (bakterier på hudoverflaten)

Med VISIA hudanalyse fotograferes og analyseres huden din via en avansert datamaskin og et kamera. Du får gjennom det et helhetlig bilde av både hudoverflaten og videre nedover i hudlagene.

Når hudanalysen er gjennomført, skreddersyr din behandler behandlinger og produkter, tilpasset de resultatene vi ser og behovene/ønskene du har. Underveis i behandlingen, vil vi måle deg på nytt for å se virkningen og resultatene.

Dannè enzymbehandling. Ekstra dyptvirkene, ansiktsbehandling. Rensende, mykgjørende, glattende, oppstrammende, nærende og fuktgivende. Bedrer hudens kjemi.

DMK’s filosofi bak hvert produkt, er basert på forståelsen av hvordan huden responderer når den blir stimulert med en cosmeceutisk kjemi som imiterer kroppens naturlige kjemi.

Daglig bruk av DMK hudpleieprodukter er like viktige som de profesjonelle teknikkbehandlingene.

DMK produkter er plantebasert i en transdermal base. Dette gjør at huden kan næres og vedlikeholdes av seg selv. Produktene inneholder C-vitamin, som styrer hudens egne kollagen fibre, som gjør at huden ser fast og stram ut. DMK har nærende kremer som inneholder aminosyrer, proteiner og vitamin B, C og E, som gjør at huden forbedres etter sine egne biologiske prinsipper – som huden din krever for at den skal holde seg sunn og frisk.

 • Erfaringsbasert vitenskapelig beviste resultater
 • Anerkjent av den medisinske profesjonen
 • Benyttet i over 40 år i mer enn 30 land
 • Utviklet med en kombinasjon av de fineste of naturlige botaniske ingredienser
 • Behandlingsprogram som responderer til hudproblemer uten bi-effekter
Warm beauty skin woman clean healthy beauty