CoolSculpting® Permanent fettfjerning

OM BEHANDLINGEN

Permanent fettfjerning uten kirurgisk inngrep

Ønsker du å bli kvitt fett som er vanskelig å fjerne, få en smalere figur eller bare føle deg vel i dine egne klær, kan CoolSculpting være løsningen. Fettfrysing gir både helsegevinst og smalere figur.

En ikke-kirurgisk teknologi, hvor man relativt enkelt kan fjerne fettceller fra flere steder på kroppen: mage, lår, knær, mage, overarmer, bh-deler m.m. - og resultatet er permanent.

CoolSculpting er en nyskapende måte å forme kroppen din på ved å fryse bort uønsket fett. Det innebærer ingen kirurgi og minimal forventet rekonvalesenstid. Med over 7 millioner utførte CoolSculpting-behandlingssykluser verden over, får du et nytt syn på deg selv.

De vanligste områdene vi behandler med CoolSculpting er: 

  • Mage
  • Flanker / Hofter
  • Armer
  • Hake
  • BH folder
  • Bakside rygg
  • Lår

CoolSculpting- behandlingen gir nøye kontrollert kjøling på fettcellene under huden.  Behandlede fettceller krystalliseres (fryses), og ødelegges. Kroppen vil deretter over tid rense fettet ut på en naturlig måte og fjerne disse uvirksomme cellene.

Etter at du og behandleren har valgt hvilke områder som skal behandles, plasseres enheten på kroppen din og kontrollert kjøling påføres. En gelepute og applikator settes på det tilsiktede området. Vakuumapplikatorer trekker vevet inn i applikatorkoppen og det leveres kontrollert kjøling til det tilsiktede fettet.

Som navnet antyder, kan behandling med CoolSculpting®være litt kaldt. Kontrollert kjøling leveres via en applikator for å fryse det tilsiktede fettet. Selv om du kan føle intens kulde i begynnelsen, vil denne følelsen vanligvis gå over etter hvert som området blir numment. Siden de fleste applikatorene bruker et vakuum til å suge fettvev inn i applikatoren, kan du også føle litt trekking, napping og/eller svak klyping, men de fleste opplever ikke dette som særlig smertefullt.

I etterkant av behandlingen er det vanlig å føle seg øm og nummen i området som er behandlet, men de fleste er tilbake til jobb og daglige gjøremål med en gang.

Mange av oss har fett det er vanskelig å få bort, selv med et sunt kosthold og trening. CoolSculpting-teknologien bruker kontrollert kjøling til å sikte seg inn på og ødelegge nettopp disse fettcellene.I løpet av ukene etter behandlingen renser kroppen ut fettet på en naturlig måte. Behandlede fettceller fjernes Permanent.

Man kan forvente 20-25% reduksjon av fettceller pr behandling

Som regel har man oppnådd ca. 80 % av resultatet etter to måneder. Etter fire måneder har man oppnådd endelig resultat

Pris avhenger av området som skal behandles og antall applikatorer som må benyttes for å oppnå ønsket resultat. Det er derfor umulig å si hva si hva din behandling vil koste før en behandler har utført en konsultasjon og satt opp en plan basert på din kropp, dine mål og ditt budsjett. 

Prisene starter på 5000,- 

Konsultasjon koster kr 500,- (denne kostnaden trekkes fra evt. utført behandling).

Mange av oss har fett det er vanskelig å få bort, selv med et sunt kosthold og trening.

CoolSculpting®-teknologien bruker kontrollert kjøling til å sikte seg inn på og ødelegge nettopp disse fettcellene.

I løpet av ukene etter behandlingen renser kroppen ut fettet på en naturlig måte og fjerner uvirksomme celler.

Behandlede fettceller fjernes for godt.

Få siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og tilbud rett i innboksen din.