Kick Start Det Nye Året Med Disse Produktene!

14. januar 2021

Kampanje: Kjøp ZO Firming Serum og FÅ 30 ml ZO Daily Power Defense i gave

ZO Firming Serum

Dette er et serum som jobber spesifikt med å hydrere og styrke hudstrukturen for å gi en fastere og strammere hud med en mer definert ansiktskontur. For best mulig effekt brukes serumet både morgen og kveld.

Effekten av ZO Firming Serum er dokumentert i en uavhengig klinisk tredjepartsstudie over 24 uker. Etter tolv ukers behandling hadde hele 97% fått en fastere hud, 93% hadde en strammere hud og 86% mente de hadde fått en sunnere hud.

ZO Daily Power Defense

Dette er serumet de fleste av oss ikke klarer oss uten.  ZO Daily Power Defense bidrar til å bygge opp hudbarrieren for en sunnere og friskere hud. I tillegg har serumet en hel bukett med antioksidanter og spesielle enzymer som bidrar til å reparere skade forårsaket av blant annet UV stråler og forurensning. ZO Daily Power Defense inneholder retinol, enzymer og antioksidanter som gradvis frigjøres for å reparere, beskytte og styrke cellene.

 

 

Kampanje: ZO Retinol Stimulation Peel at Home kit

Hvorfor ikke starte det nye året med en retinol peel hjemme?  ZO Skin Health har satt sammen det du trenger for å gjøre dette i et eget kitt.  En slik peel vil i de fleste tilfelle gi raske resultater, fantastisk glød, en jevnere hudtone og en anti-age effekt. Hovedproduktet i kittet er ZO Radical Night Repair med 1% potent retinol.  Peelen utføres som en behandling hjemme over 3 dager og kan med fordel gjentas hver 4. – 6. uke og anbefales ofte å gjentas 2-4 ganger i året.

 

 

Del innlegg:

Få siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og tilbud rett i innboksen din.