DermaPen – En avansert form for microneedling

16. januar 2021

Dermapen er verdens mest avanserte system innen mikronål behandlinger. Behandlingen er meget populær, og flere hundre behandlere i Norge utfører tusenvis av behandlinger årlig. Det er ikke rart at konkurrenter og behandlere forøker å kopiere oss.

DermaPen er en automatisert mikronål behandling som stimulerer huden til å fornye og reparere seg selv. Man får en hudforbedring helt uten kirurgi og med liten nedetid.

DermaPen kan bidra til å:

· Oppstramme huden

· Redusere hyperpigmenteringer

· Redusere akne-arr

· Redusere fine linjer og rynker

· Forminske store porer

· Redusere og myke opp strekkmerker

· Redusere kirurgiske og traumatiske arr

· Gi en ny glødende hudoverflate

Selve behandlingen utføres ved å gli DermaPen 4 over huden, hvor 16 nåler penetrerer huden ca. 120 ganger per sekund og har en justerbar nåldybde fra 0,25 mm til 3,0 mm, avhengig av hvilket område som skal behandles og målsetningen med behandlingen. Selve stikkene stimulerer hudens vekstfaktorer i de forskjellige hudlagene, i tillegg til å øke penetrasjonsgraden for serumer man påfører med opptil 80%.

Behandlingen inkluderer en mandel basert kjemisk peel som påføres på huden direkte etter mikronål behandlingen. Deretter påføres en kjølende, beroligende og fuktighetsgivende maske. Behandlingen avsluttes med en reparerende krem og solbeskyttelse.

Selve behandlingen utføres på ansikt og hals. Andre områder som bryst, rygg, lår og hender kan også behandles. Avhengig av ditt ønske og målsetning med behandlingen, vil du som minimum være rød og varm i huden de neste 12 timene. Litt kløe, som er et tegn på at huden stimuleres, vil du oppleve resten av dagen. Rødmen avtar betraktelig dagen etter og du kan foreta deg dine normale aktiviteter.

Som en autorisert forhandler av DermaPen bruker vi kun originalt utstyr og produkter fra DermaPen under behandlingene. Dette garanterer at du som pasient oppnår de mest effektive resultatene og den sikreste behandlingen i markedet. Se gjerne videoen for å gjøre deg kjent med hvordan en standard DermaPen behandling skal utføres og for å se at vi bruker originale produkter fra DermaPen.

Del innlegg:

Få siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og tilbud rett i innboksen din.