Profhilo

17. januar 2021

HVA ER PROFHILO®?

Profhilo® er det første BDDE-frie, stabiliserte og injiserbare hyaluronbaserte produktet for behandling av slapp hud.
Med en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet (64 mg / 2 ml) booster og fukter det ikke bare huden, men remodellerer også det aldrende og slappe vevet.
Profhilo® skaper fremragende behandlingsresultater alene eller i kombinasjon med andre estetikkbehandlinger på markedet.

SPENNENDE UTVIKLING

Profhilo® tiltrekker seg en del oppmerksomhet blant behandlere, og mange kaller det «noe de har ventet på» eller «den mest interessante utviklingen innenfor injiserbare behandlinger på lang tid»

 

BAP-TEKNIKKEN

Denne teknikken har til formål å maksimere diffusjonen av produktet i kinnområdet og området like under:
• BAP-teknikken er særlig utvalgt til enkelte anatomiske områder • Selve produktets fortynningsegenskaper
• 5 injeksjoner i hver side• Reduserer smerten (langsom injeksjon) • Mindre risiko for blåmerke eller hematom
• Færre antall behandlinger  • Større pasientetterlevelse

 

 

 

HVORDAN VIRKER PROFHILO® 

Som et stabilisert produkt holder Profhilo® seg i huden i ca. 28 dager. I dette tidsrommet foregår det stimulering av 4 forskjellige typer kollagen og elastin ved langsom frisetting av HA.
Stimuleringen medfører en vesentlig vevsforbedring. Man kan således ikke si at Profhilo® er en hudbooster siden det også har en vesentlig oppstrammende/løftende virkning på vevet.

ENESTÅENDE PRODUKT
Profhilo® har mange enestående egenskaper som skiller produktet fra alle andre på markedet akkurat nå. Det er ikke noe BDDE-innhold. Det er termisk kryssbundet og genererer stabiliserte kooperative hybridkomplekser av H-HA og L-HA. Tross det høye HA-innholdet har det en lav inflammatorisk profil kombinert med helende egenskaper som underbygges av kliniske studier. For fullt ut å forstå dette nye konseptet innenfor anti-aging-medisin må vi først se på teknologien.

HVORDAN STABILISERES PROFHILO®?

Profhilo® utvikles ved hjelp av en patentert teknologi som skaper kooperative hybridkomplekser mellom høymolekylær HA og lavmolekylær HA uten bruk av kjemiske kryssbundne stoffer. Disse kompleksene øker stabiliteten av HA i forhold til enzymatisk og mekanisk nedbrytning.

NAHYCO-TEKNOLOGI

Profhilo® er ikke en filler eller et biorevitaliserende produkt – Profhilo® har skapt en ny injeksjonskategori – bioremodelling.

Termal kryssbinding endrer beskaffenheten og atferden av HA, noe som medfører dannelse av kooperative hydridkomplekser som modulerer vevet. Dette er også forklaringen på den annerledes biologiske atferden når H-HA og L-HA gis alene. En av hovedfordelene er lang holdbarhet. Kooperative hybridkomplekser har vist seg å være svært stabile med hensyn til naturlig nedbrytning av hyaluronidase (BTH) sammenlignet med H-HA, og de brukes bredt i biorevitaliseringsprodukter, eller L-HA alene, noe som medfører en langvarig frisetting av de to HA-komponentene og en tilsvarende dobbeltvirkning. Denne dobbeltvirkningen er ideell for remodellering av slapphet i huden.

FORDELER

I Profhilo® frisettes L-HA langsomt fra HA-hybridkompleksene og utløser derfor ikke de første inflammatoriske cytokinene, noe som gjør det svært biokompatibelt. Det øker også pasientens komfort under og etter behandlingen og fukter huden, særlig i epidermis – dette kalles Hydro-effekten.
H-HA i Profhilo® skaper en stabil HA-struktur i dermis. Dette gir en volumetrisk effekt – også kalt Løft-effekten.
En annen fordel med det stabile kooperative hybridkomplekset sammenlignet med H-HA og L-HA er stigningen i ekspresjonsnivået av type I- og type III-kollagen i fibroblast, og type IV- og type VII-kollagen i keratinocytter.
Dette medfører bedre hudkvalitet og -fuktighet både i dermis og epidermis. Det er også økt produksjon av endogen HA og elastin, noe som gir huden et mer ungdommelig utseende.

HØYESTE KONSENTRASJON PÅ MARKEDET

Profhilo® inneholder 32 mg lavmolekylær HA (80–100 Kda) og 32 mg høymolekylær HA (1100–1400 Kda). Dette gir en av de høyeste konsentrasjonene av HA på markedet med i alt 64 mg HA i en 2 ml fylt sprøyte. Det kan utrolig nok presses gjennom en 29 g nål.

Del innlegg:

Få siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og tilbud rett i innboksen din.