VINTERHUD: Slik tar du vare på tørr hud i vintermånedene

13. februar 2023

Vintermånedene kan være en utfordring for huden din, spesielt hvis du har en tendens til å bli tørr. Kaldt vær, lav luftfuktighet og varm, tørr luft inne kan forårsake dehydrert hud, flass, tørrhet og fine linjer. Men med riktig pleie og behandling, kan du opprettholde en sunn og hydrert hud gjennom hele vinteren. 

En sunn hudbarriere er viktig for å opprettholde hudens fuktighetsnivå. Hudbarrieren er et beskyttende lag som befinner seg i øverste hudlaget og hjelper til å holde på fuktigheten i huden og beskytte den mot ytre faktorer. 

En skadet eller svak hudbarriere kan føre til at huden blir tørr, irritert og mer mottakelig for utvikling av hudproblemer, derfor er det viktig å også styrke denne. Produkter som inneholder bl.a hyaluronsyre, glycerin, ceramider og lipider kan hjelpe til å opprettholde eller forbedre hudbarrierens funksjon og bidra til å gi huden mer fuktighet. 

BEHANDLINGER:

Elite Klinikken tilbyr en rekke behandlinger og produkter for å hjelpe deg med å bevare fuktighetsbalansen i huden din i vintermånedene. Her er noen av de mest populære behandlingene og produktene vi tilbyr: 

  1. Skinbooster: Restylane skinbooster Vital og Juvederm Volite er hyaluronsyrebehandlinger som hjelper med å gi dyp fuktighet til huden din fra innsiden. Behandlingen forbedrer i tillegg hudens elastisitet, glød og tekstur.
  2. Profhilo: Profhilo er en biostimulerende hyaluronsyrebehandling som hjelper med å gi huden din dyp fuktighet. Behandlingen forbedrer også hudens elastisitet og reduserer tegn på aldring, inkludert linjer og rynker. Den gir også en fantastisk glød. 
  3. Dermapen: Dermapen er en microneedling behandling som bl.a hjelper med å forbedre hudens tekstur, elastisitet og glød. Behandlingen øker også hudens evne til å absorbere fuktighet, og i kombinasjon med mesoterapi eller Skinko e vil den gi masse fuktighet ned i huden via de små kanalene som de bittesmå nålene lager. 
  4. Ansiktsbehandling: En regelmessig ansiktsbehandling hos en av våre hudterapeuter vil hjelpe med å bevare fuktighetsbalansen i huden din. Vi tilpasser ansiktsbehandlingen til din hud og inkluderer rens, peeling og maske for ekstra fuktighet. Ønsker du ekstra velvære tilbyr vi også massasje i kombinasjon med ansiktsbehandlingen. Denne behandlingen heter Elite Signaturbehandling Deluxe. 

PRODUKTER:

 For å opprettholde en sunn og hydrert hud gjennom hele vinteren, anbefaler vi også å bruke produkter som inneholder fuktighetsgivende ingredienser som bl.a hyaluronsyre, glyserin, Niacinamide og urea. Disse ingrediensene vil hjelpe med å opprettholde en sunn og hydrert hud og styrke hudbarrieren. 

Vi på Elite klinikken tilbyr det beste innen hudpleie til hjemmebruk, og vi fører merker som ZO Skin Health, Elixir og SkinbetterScience. 

Her har vi satt sammen et lite utvalg av fuktighetsgivende produkter som passer til en tørr vinterhud : 

Hydrating Mist

Del innlegg:

Få siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og tilbud rett i innboksen din.