17. Mai Glød

2. mai 2023

17.Mai er rett rundt hjørnet og det er på tide å forberede huden til den store dagen. Ønsker du en glødende hud på 17. Mai, kan du ta en titt på noen av behandlingene vi anbefaler, som kan bidra til en jevnere hudtone, forbedret tekstur og fantastisk glød.

 

 

SKINBOOSTER: 

Skinbooster fra Restylane eller Juvederm er populære injeksjonsbehandlinger for å gi huden en fuktighetsboost samtidig som huden får en vitalitet og glød fra innsiden. Behandlingen består av små injeksjoner med hyaluronsyre som gir fuktigheten og en fin glød. Skinbooster kan brukes til ansikt, hals, og hender og gir en langvarig fuktighetseffekt. 

 

PROFHILO: 

Profhilo er en annen behandling vi anbefaler som gir en fuktighetsboost til huden. Denne behandlingen er en biostimulator som består av injeksjoner av en spesiell hyaluronsyreformel som øker elastisiteten i huden og gir en fantastisk glød. 

 

 

 

 

 

 

 

 

KJEMISK PEELING 

ZO stimulation peel er en hudbehandling som gir en dyprens av huden og fjerner døde hudceller. Denne behandlingen bruker en kombinasjon av glykolsyre og salisylsyre for å forbedre tekstur og glød i huden. Behandlingen passer de fleste og har ingen nedetid i form av flassing og rødhet.  

 

 

 

 

 

 

 

DERMAPEN OG MESOTERAPI

Dermapen kan bidra til å forbedre tekstur og glød i huden. Denne behandlingen bruker små nåler til å stimulere ulike hudceller, inkludert kollagenproduksjonen i huden. Dette kan redusere synligheten av fine linjer og rynker, samt forbedre tekstur og glød. Kan med fordel kombineres med mesoterapi. 

Mesoterapi er en hudbehandling som består av vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer i huden. Dette kan hjelpe til med å forbedre hudens generelle helse og gi en mer strålende hudtone. Skinko é er en type mesoterapi som vi spesielt anbefaer til dette formålet da den gir godt med fukt og glød til huden. 

 

VIPPER OG BRYN 

Yumilashes Vippeløft og Browlamination er perfekte behandlinger å utføre før 17. Mai for å fremheve og gi et mer definert utseende til øyevipper og bryn. Disse behandlingene løfter og former vipper og bryn, noe som kan bidra til å gi et mer våkent blikk. 


 

 

 

 

 

 

 

 

I tillegg til behandlinger i klinikk, har vi også satt sammen en liste over noen glødfavoritter til hjemmebruk: 

 

Zo Skin Health – Microfacial Program:  

Dette er et hjemmebehandlingskit for GLØD. 

Inneholder: 

  •  Exfoliating Cleanser 
  •  Exfoliating Polish 
  •  Complexion Renewal Pads 
  •  Enzymatic peel 
  •  3 Skin Brightening Sheet Masque 

KJØP HER

 

 

 

Skinbetterscience Alto Advanced serum. 

Et super potent antioksidant serum med C & E vitamin, i tillegg til 17 andre antioksidanter som beskytter mot både ekstern og intern skade av frie radikaler. 

Gir en friskere hud med en forbedring av hudtone og reduserer rødhet. Dette blir din nye favoritt, ikke bare før 17. Mai, men også mot sommeren  

Ikke glem solfaktor! Vi har mange varianter for all type hud. Sunbetter Tonesmart SPF 50 er en favoritt blant flere. Denne beskytter samtidig som den gir en flawless finish på huden. Perfekt å ha i vesken. 

KJØP HER

 

 

 

Meline Pigment Homemask og BB cream 

Denne duoen er en av våre favoritter når det kommer til å preppe huden før festligheter. Har du ikke prøvd den før, MÅ du prøve den nå! 

Etter rens, legg på et tynt lag og la virke i 10-15 min. Vask av og avslutt med å legge Meline BB Cream på huden = GLOW! 

KJØP HER

 

 

GOD 17. MAI  FRA ELITEJENTENE 🙂 

 

 

 

Del innlegg:

Få siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og tilbud rett i innboksen din.