HArmonyCa – Innovativ hybridbehandling

23. mai 2023

HArmonyCa er en hybrid injeksjonsbehandling med dobbel effekt da den kombinerer to velkjente ingredienser, Hyaluronsyrer og kalsiumhydroksyapatitt (CAHA) for å skape en unik behandling.

Denne unike kombinasjonen gir umiddelbare løfteeffekter samtidig som den stimulerer kroppens naturlige produksjon av kollagen over tid, som vil si at resultatet av behandlingen bare blir bedre over tid.

Det finnes vitenskapelig dokumentasjon som støtter effekten og sikkerheten av behandlingen.

 

 

Hvordan virker HArmonyCa?

Hyaluronsyren jobber under huden for å skape løft/kontur. Samtidig stimulerer kalsiumhydroksyapatittet produksjonen av kollagen, som er avgjørende for hudens fasthet og elastisitet. Dette resulterer i en langvarig effekt, da det dannes nye kollagenfibre som strammer opp huden over tid.

Den bidrar derfor til å bremse aldringsprosessen i huden og reversere synlige aldringstegn.

Resultatene av behandlingen er individuelle og avhenger av din unike hud og ditt utgangspunkt.

En av fordelene med HArmonyCa er den langvarige effekten.

 

Hvem passer HArmonyCa for?

HArmonyCa passer for personer med synlige aldringstegn som slapp hud med tap av spenst og elastisitet. Behandlingen kan også virke forebyggende.  Våre kosmetiske sykepleiere vil vurdere dine individuelle hudutfordringer og gi deg råd om hvilke behandlinger som passer best for deg og dine mål.

 

Vi på Elite Klinikken er dedikert til å hjelpe deg med å oppnå dine mål for hudhelse. Bestill en uforpliktende konsultasjon hos en av våre kosmetiske sykepleiere for å få mer informasjon om HArmonyCa og finne ut om dette er en behandling som passer for deg.

 

Del innlegg:

Få siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og tilbud rett i innboksen din.