DMK

17. august 2021

DMK

DMK’s filosofi bak hvert produkt, er basert på forståelsen av hvordan huden responderer når den blir stimulert med en cosmeceutisk kjemi som imiterer kroppens naturlige kjemi.

DMK produkter er plantebasert i en transdermal base. Dette gjør at huden kan næres og vedlikeholdes av seg selv. Produktene inneholder C-vitamin, som styrer hudens egne kollagen fibre, som gjør at huden ser fast og stram ut. DMK har nærende kremer som inneholder aminosyrer, proteiner og vitamin B, C og E, som gjør at huden forbedres etter sine egne biologiske prinsipper – som huden din krever for at den skal holde seg sunn og frisk.

 • Erfaringsbasert vitenskapelig beviste resultater
 • Anerkjent av den medisinske profesjonen
 • Benyttet i over 40 år i mer enn 30 land
 • Utviklet med en kombinasjon av de fineste of naturlige botaniske ingredienser
 • Behandlingsprogram som responderer til hudproblemer uten bi-effekter

 

HELT NATURLIG HUDFOBEDRINGS BEHANDLINGER

Ved å kombinere det siste innen botanisk vitenskap med innovativ teknologi, har Dr. Danné Montaque-King skapt en av de mest avanserte hudpleiesystemerer som er tilgjengelig i dag. DMK’s hudpleiesystem inkluderer et utvalg av enzyme behandlinger som jobber med hudens fundamentale funksjoner. Behandlingene fokuserer på hva huden faktisk responderer på – hva som virkelig funker!

  

ENZYME PRODUKTER

DMK konseptet har fire enzyme produkter for ansiktet og en separat enzyme maske for kropp. Enzymene i hver av de fire sofistikerte produktene, opptrer som budbringere, stimulerer nerve-endinger, sensoriske reseptorer og ganglier, og gir en umiddelbar respons inne i huden. DMK Enzyme produktene gir en effektiv hudkorrigering, samt en optimal hudfunksjon – noe som er nøkkelen til en ungdommelig og frisk hud.

 

HVORDAN OG HVORFOR ENZYMENE FUNGERER

Overflødig oppbygging av døde hudceller (tørr hud) og dårlig hud funksjon medvirker til rynker, fine linjer, for tidlig aldring, pigmentering, sorte prikker og kvise utbrudd. Enzymene er naturens biologiske katalysator, de jobber med følgende:

 • Øker oksygenæringen for vevsregenerering og reparasjon
 • Øker den cellulære aktiviteten og bedrer hud funksjonen
 • Åpner det vaskulære systemet for en optimal næring til huden
 • Stimulerer dannelsen av nytt kollagen og elastin, for en strammere og fastere hud
 • Fjerner avfallsstoffer, urenheter og gir huden et klart og vitaliserende utseende
 • Aktiverer lymfesystemet for å eliminere avfallsstoffer
 • Frigjør anti-oksidanter til å bekjempe ødeleggelser til frie radikaler, som forårsaker for tidlig aldring

 

 

DMK Konseptet er utviklet for behandling av alle hudtyper og hud tilstander og er ansett å ligge 20 år forut for sin tid.

Danné Montague King’s REMOVE, REBUILD, PROTECT og MAINTAIN system til hud forbedring har gitt Dr. Danné Montague-King internasjonal anerkjennelse og berømmelse fra medisinsk hold.

DMK Enzyme behandlinger er laget for de som liker resultater, med fokus på hudproblemer til både kvinner og menn i alle hud kategorier. Virker som en age-management (forebygger aldring for tidlig aldring og virker oppstrammende), generelt forebyggende og styrkende, foryngende og forfiner huden. Sluttresultatet er sunn og god hud helse. DMK Enzyme Behandlinger vil bringe huden din tilbake til sin optimale funksjon. Når huden din fungerer optimalt vil den umiddelbart se og føles bedre. Synlige resultater kan sees allerede etter første behandling!

Del innlegg:

Få siste nytt

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få siste nytt og tilbud rett i innboksen din.