Anti-aging and aesthetic medicine world congress i Monte-Carlo, Monaco.

Vibeke, Betina og Signe fra klinikken var i år så heldige å få delta på den årlige Anti-aging and aesthetic medicine world congress i Monte-Carlo, Monaco.

Her møtes de mest engasjerte og motiverte menneskene i den estetiske bransjen. På kongressen presenteres det aller nyeste innenfor bransjen, det være produkter, behandlinger, teknikker eller utstyr.

Vi kan med god samvittighet fortelle at Elite Klinikken igjen viser seg å ligge godt med i den stadige utviklingen.

Anerkjente forelesere fra hele verden delte sine kunnskaper og erfaringer, og det var rom for å dele tanker og ideér.

Tilbake til klinikken har vi med oss friske innspill som vi vil bruke til å optimalisere våre behandlingsprotokoller.

 

Vi ønsker å dele noen smakebiter med dere…

 

En gjenganger under kongressen var fokus på sikkerhet før, under og etter behandling. Som en klinikk med høyt volum av injeksjonsbehandlinger er det derfor gledelig å oppleve engasjementet rundt trygg og sikker behandling verden over.

Vi prioriterer sikkerhet, fra konsultasjon til kontroll, inkludert åpen retur etter behandling. Det er viktig å nevne at i en estetisk bransje kommer behovet for sikkerhet før et kosmetisk behov.

Hver behandling individualiseres, basert på ulike behov og medisinsk vurdering. Det er derfor svært viktig med gjensidig tillit. Vi har alltid behov for fullstendig og oppdatert informasjon fra nye og trofaste kunder.

Våre sykepleiere etterstreber et høyt faglig nivå, hvor individuelle og naturlige resultater oppnås inkludert minimal risiko for komplikasjoner. Våre behandlere er alltid oppdatert på håndtering av slike potensielle komplikasjoner som kan oppstå under eller etter behandling. 

 

Mesoterapi – forebyggende og behandlende:

Igjen viser mesoterapi seg å være en stor favoritt. Dette er en relativt ny, men allerede svært populær behandling.

Det er mange behandlinger som må legges på hyllen under sommer-halvåret, grunnet økt solsensitivitet. Mesoterapi er derimot desto viktigere å benytte seg av nå, grunnet dens forebyggende og reparerende egenskaper.

 

Solskader er bevist å stå for 80% av huden aldring, og kan medføre pigmenteringer, rynker, sprengte blodkar, grov hud, inflammasjon og i verste fall hudkreft.

 

Hva går behandlingen ut på?

 

Bittesmå, helt overflatiske stikk i hudoverflaten stimulerer viktige hudceller til økt produksjon av styrke, elastisitet og fukt i huden. Samtidig tilføres individuelt egnet serum fullt av næring, fukt, vitaminer og antioksidanter. Denne metoden fører ingrediensene dypere ned i huden enn ved bruk av kremer på hudoverflaten.

 

Mesoterapi brukes blant annet til behandling av:

  • Tørr, slapp og uelastisk hud
  • Rynker og grov hud
  • Ujevn hudtone, pigmenteringer
  • Solskader
  • Arr, akne-arr
  • Hårtap, økt hårkvalitet

(Behandlingen brukes også på kropp!)

 

Det vi kanskje sitter mest igjen med som vi ønsker å dele med dere er reminderen

om viktigheten av å ta vare på huden, spesielt i sommer-halvåret.

Dersom du ikke allerede er i gang, opparbeid deg en god hudpleierutine, for å forebygge miljø- og solskader samt daglig etterstrebe en sunn og sterk hudbarriere.

Dette er nødvendig dersom du har et ønske om mer effektiv behandling til høsten, i form av kremprogram, klinikk behandling eller optimalt som kombinasjon. Slike behandlinger vil vi fronte mot slutten av sommeren, så følg med.

Du er hjertelig velkommen til en gratis konsultasjon for kartlegging av hudtilstand, skreddersydd behandlingsplan og valg av produkter. Vi har et stort utvalg av produkter fra ulike medisinske leverandører, i varierende styrker. Alt fra vedlikehold til behandling.

Håper vi ses til en engasjerende hud-prat. God sommer!!!