MEDISINSKE ANSIKTSBEHANDLINGER

Elixir Cosmecuticals

Elixir Fruktsyrepeeling

Fruktsyrepeeling er syrer fremstilt fra planteriket. Behandlingen gir en glattere, friskere og en mer glødende hud. Fruktsyrepeeling motvirker pigmentforandringer og solskader, uren hud og virker forminskende på porer. Huden vil føles «freshere». Egner seg for alle hudtyper, samt acne og problemhud. Vi bruker Elixir Glykolsyrepeel og tilpasser styrken til din hud.

Pris per behandling: 890,-

Elixir Mandelsyre Peel

Mandelsyre peeling er et godt valg til deg som ikke har gjort kjemisk peeling før. Den virker antibakteriell og talghemmende så den er et godt valg for de med acne og hudormer. Den er også veldig trygg å bruke på Rosacea og sensitiv hud, pga molekylenes størrelse virker den mindre irriterende på huden enn andre syrer. Gir deg en myk og glatt hud umiddelbart etter behandlingen minimalt med rødhet, lysner mørke flekker, forbedrer hudtonen og spensten, behandler inflammasjon i huden forbundet med pigmentering og acne, reparerer solskader og glatter ut fine linjer. Vi anbefaler en kur på 6 ganger for best resultat og behandlingen kan gjøres så ofte som hver 2.uke.

Pris kr. 990,-

Mandelpeel med Retinex (a-vitamin) kr. 1690,-

ZO Ansiktsbehandlinger

ZO Stimulation peel by Obagi (35min)

«Fight aging. Fight hard»

ZO Skin Health Stimulator peel bidrar til en fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer og rynker.Det er en svært effektiv peel som stimulerer prosessen både for cellefornyelse og kollagensyntesensamt den styrker de elastiske fibrene i huden.

Peelingen inneholder blant annet mandelsyre, melkesyre, sitrus syre og kojic syre. ZO stimulator peel bør gjennomføres 3-6 ganger med 2-4 ukers intervaller, avhengig av hudtype- og tilstand. Dette er en av våre mest populære behandling!!

Pris per behandling: 1390,-

ZO Ultra Hydration Treatment (50min)

Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart. Ansikt- og nakkemassasje utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og sensitivisert hud. Behandlingen inkluderer ZO Stimulation Peel.

Pris: 1690,-

ZO Signaturbehandling by Obagi m/massasje

Denne behandlingen inkluderer ZO stimulation peel med mandelsyre. I tillegg får du en maske tilpasset din hud, og nakke- og ansiktsmassasje.

Pris: 1790,-

ZO Skin Brightening Treatment for a Red Carpet Look (50min)

«The Ultimate Red Carpet Treatment» er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansikts-og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag.

Skal du virkelig gjøre noe godt for huden din er dette behandlingen for deg!! Behandlingen inkluderer ZO Stimulation Peel, ZO Brightning Masque som lysner ujevn pigmentering og etterlater en helt fantastisk glød.

Pris: 2100,-

ZO Blemish & Oil Control Treatment (50 min)

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper og talg kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakkemassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitivisert hud og kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres. Behandlingen inkluderer ZO Stimulation Peel.

Pris: 1890,-

ZO Hydra Fill Up (30 min)

SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitivisert hud. Fuktbalansen gjenoppretttes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.

Pris: 790,-

ZO Bright Up (30 min)

«Cinderella treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden den perfekte glød.

Pris: 850,-

MeLine Ansiktsprogram

Mer informasjon kommer, ta gjerne kontakt på 67 55 05 55.