Restylane

Restylane består av hyaluronsyre, som er et stoff kroppen også produserer på egenhånd. Restylane brukes til å forbedre hudens struktur på mange ulike måter, og er verdens mest benyttede filler-produkt. Produktet produseres i Sverige med Galdermas patenterte NASHA™-teknologi.

Hyaluronsyreproduksjonen avtar

Hyaluronsyre finnes i hele kroppen, deriblant for å gjøre huden elastisk og smøre leddene. Dessverre avtar kroppens egen produksjon av hyaluronsyre fra 25-års alderen, og vi får tørrere hud og mindre volum. Dette gjør også at kollagenproduksjonen blir mindre.

Hyaluronsyre binder vann og forekommer naturlig i huden. Restylane bedrer derfor hudens struktur ved at huden fuktes fra innsiden. Det øker vår egen produksjon av kollagen, og gjør huden mer elastisk. Restylane er svært rent og gir langvarige resultater, takket være den patenterte NASHA™-teknologien. Produktresultatet blir en stabilisert hyaluronsyre som er ren og lik den hyaluronsyren kroppen selv produserer.

Derfor vil huden kunne få ny spenst ved injisering av Restylane og aldringstegn vil kunne glattes ut eller dempes. Og fordi noen studier viser at Restylane kan være med på å øke kroppens egne kollagenproduksjon, kan dette også virke forebyggende på aldringsprosessen av huden.

Restylane er ledende på verdensmarkedet, og hver eneste sprøyte produseres i Sverige under streng kvalitetskontroll. Fordi dette er den filleren som er mest lik kroppens egne hyaluronsyre er dette også den det har vært svært få reaksjoner med.

Viktig å gå til sertifisert behandler

Det finnes dessverre en del useriøse aktører ute på markedet i dag, og du bør derfor ikke la deg lokke av tilbud som ser for gode ut til å være sanne. I mange tilfeller kan det være en useriøs aktør som har muligheten til å senke prisen på produktet da de selger uoriginal Restylane.

Husk på at Restylane kun tilbys på utvalgte klinikker, og at behandlerne har blitt sertifiserte og opplærte gjennom Galderma, leverandøren av Restylane, for å sikre deg den tryggeste behandlingen. Her får behandlerne et autorisasjonsbevis som de skal holde synlig for pasientene. Denne autorisasjonen ble innført i 2009, etter et økt antall av feilbehandlinger og komplikasjoner fra useriøse behandlere.

Er du usikker på om behandleren du har gått til er seriøs, kan du spør etter gyldig ID-kort.

Les mer om autorisasjon på Restylane Norge sine nettsider.

Hvilke behandlinger utføres med Restylane?

Restylane kan brukes til det meste, som behandling av arr, konturering og volum av og i fjeset som hake, poser under øynene, kjeve, kinn og nese, korrigering eller fylling av lepper, hudforyngelse, rynkebehandling og mye mer.

Restylane kan myke opp og fjerne rynker i panne og øyne, skape mer definerte kinnbein, og gi form og struktur til ansiktet.

Restylane til behandling av leppene

I dag hører vi ofte om Restylane i forbindelse med leppebehandlinger. Det unike produktet gir struktur og fylde til lepper som har behov for en slik behandling. Restylane kan jevne ut leppene, gi mer fylde og gi struktur og kontur. Resultatet blir naturlig, og du bestemmer selv med din behandler hvordan resultat du ønsker. Noen ønsker det så naturlig som mulig mens andre ønsker litt ekstra fylde. Alle lepper er forskjellige og har derfor unike behov. Husk at din behandler kan og vil komme med råd til hva som vil se best ut for dine lepper.

Restylane til trøtte øyne

Restylane er også effektiv mot trøtte øyne. Har du poser under øynene som kan virke sjenerende, kan Restylane jevne ut posene og gi huden under øynene mer struktur og fylde. Behandlingen er rask, trygg og effektiv, og resultatet er naturlig.

Restylane til utglatting av rynker

Noen rynker ønsker vi å ha da de gir sjarm til fjeset vårt mens andre kan virke irriterende og sjenerende. På grunn av hyaluronsyren kan Restylane jevne og glatte ut eller dempe uønskede rynker i fjes og på halsen, bryst og hender.

Varighet og resultat

Du vil se resultatet umiddelbart etter behandling, og resultatene er langvarige. Normalt sett vil en behandling vare mellom 6-12 måneder og ved å etterbehandle kan dette være med på å forlenge varigheten av resultatet. I noen tilfeller ser man at resultatet har en enda lenger effekt, og kan i mange tilfeller virke forebyggende for nye dannelser av rynker dersom man etterbehandler og har en god hudrutine.

Vi tilbyr alle behandlinger

Vi tilbyr hele Restylane sortimentet, og hos oss vil du få behandling av en erfaren og sertifisert behandler. Hos oss kan du få:

 • Behandling av rynker og linjer i ansikt
 • Volum i leppene
 • Leppekontur
 • Behandling av rynker og linjer på hals og bryst
 • Behandling av rynker på hender
 • Ansiktskonturer som kjevelinje og kinnben
 • Korrigering av generelle og spesifikke asymmetrier
 • Gjenopprettelse av fuktbalanse i ansikt, hals, bryst og hender
 • Arrbehandling

Hos oss er du i trygge hender

Vår behandler er spesialutdannet sykepleier, og har mange års praksis. Behandleren er sertifisert av Q-Med Galderma (produsenten av Restylane), og bærer kompetansekort med nivå spesialist.

Elite klinikkener et kompetansesenter innen profesjonell hudpleie og medisinsk skjønnhetsbehandling. Vi har offentlig godkjent medisinsk personell med mange års erfaring og gode utdannelser. Alle våre ansatte har spisskompetanse innen sitt felt.

Vi tilbyr det meste innenfor:

 • Hud
 • Fotterapi
 • Kroppsterapi
 • Figurforming
 • Massasje
 • Pedikyr og manikyr
 • Vippe extensions
 • Cellulittbehandlng
 • Permanent make up

Hos oss vil du alltid være i trygge hender, og vi sørger alltid for at du får den beste behandlingen.

Les mer om hvem vi er her.

Kom innom i dag for en gratis konsultasjon!

Kontakt oss i dagfor eventuelle spørsmål eller andre henvendelser.