Om oss

Elite Klinikken er et kompetansesenter innen profesjonell hudpleie og medisinsk skjønnhetsbehandling.

Vi har offentlig godkjent medisinsk personell med lang erfaring og topputdannende hud – og kroppsterapeuter med Cidesco eksamen; alle med spisskompetanse innen sitt felt.

Den medisinske avdelingen tilbyr behandlinger innen hudforyngelse, rynkereduksjon, acneproblematikk, pigmentflekker, solskadet hud, sprengte blodkar, figurforming, permanent hårfjerning, Botox, Restylane og Juvederm.

Vi tlbyr det meste innen hud, fot- og kroppsterapi, figurforming, massasje, pedikyr, manikyr, vippe extensions, cellulittbehandling og permanent makup. Vi fører kun kjente merkevareprodukter og behandlingsprogram. I tillegg bruker vi kun maskiner og behandlingsprodukter som har dokumentert effekt.

Kontakt oss for gratis personlig veiledning og konsultasjon.

Våre ansatte

 

Dorthe T. Moe

Hud- og kroppsterapeut

Dorthe har jobbet hos oss siden 2012. Hun er opptatt av effektive og virkningsfulle behandlinger som gir synlige resultater. Dorthe er meget engasjert i sine klienter. Hun er dyktig til å skape tillit og trygghet gjennom sine behandlinger.

Dorthe er utdannet med toppkarakterer fra Hudpleieakademiet, og avlagt Cidesco eksamen. I tillegg til dette har hun kurs i alle produktseriene på Eliteklinikken med særlig vekt på produktene og behandlingene fra ZO Skin Health og Elixir. Hun er alltid faglig oppdatert og følger tett nye trender og utviklinger med stor interesse.

«Gode hjemmeprodukter og rutiner er viktig – Det nytter ikke å gå regelmessig til tannlegen om du ikke pusser tennene» – Dorthe

 

Marte Dalen

Hud- og kroppsterapeut, linergist

Marte har tidligere jobbet som terapeut på Colosseum Spa med et bredt spekter av behandliger. Marte er svært interressert i faget, og har også 4 år som faglærer på Norges ledenede hudpleieskole; Hudpleieakademiet, bak seg.

Siden 2006 har hun også jobbet som profesjonell Lingerist med Long Time Liner, og I 2015 oppgraderete Elite Klinikken utstyret, og Marte ble kurset gjennom anerkjente SOL PMU.

Marte har fokus på problemløsende og tilpassede bahandlinger, og hjepler deg meg et skreddersydd hudprogram. Hun jobber systematisk og grundig noe hennes mange fornøyde kunder setter pris på. Marte er et veldig postivt vesen og skaper en god atmosfære for sine kunder.

 

Camilla Tunold

Kosmetisk sykepleier

Camilla har mange års erfaring med medisinsk skjønnhetsbehandling. Hun har tidligere jobbet 5 år på Ellipse Klinikken (nå kjent som Akademiklinikken), og 3 år på Bellefontaine SPA & Medical Centre.
Camilla har flere kurs og godkjenninger på Restylane, Botox/Vistabel og Azzalure, div. laser, kjemisk peel, IPL, sclerosering m.m.
Hun innehar kompetansekort hvor hun har oppnådd nivået spesialist fra Q- Med Galderma som er levrandør/produsent av Restylane og Azzalure.
All opplæring og kursing i Restylane har vært gjennom Q-MED Galderma. Godkjenning og opplæring i Botox/Vistabel fra Allergan (produsenten av Botox/Vistabel), og gjennom div. leger/nevrolog som er spesialister innen feltet. Sin gode laserkompetanse har hun fått gjennom Scanex.
Camilla har stor interresse for faget og deltar jevnlig på kurs og seminarer i inn og utland. Gjennom mange år i bransjen har hun opparbeidet seg en stor og lojal kundekrets.

 

Anja Carina Snarheim

Hud- og kroppsterapeut

Anja har mange års erfaring som hud- og kroppsterapaut, og er utdannet ved Hudpleieakademiet i Oslo.

Hun er veldig  interessert i faget, og deltar jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert. Hun er opptatt av at du som kunde skal få de resultatene du er ute etter.

Anja har også en stor interesse for massasje og har etter mange års erfaring knyttet gode relasjoner med flere dyktige kiropraktorer og osteopater.

Trenger du å senke skuldrene, løse opp i spenninger og finne tilbake til roen i hverdagen så kan vi anbefale en massasjetime hos Anja.

Anja er også særdeles flink med negler, og gir deg de neglene og fargen du ønsker.

 

Signe Grasaasen Broch

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Signe ble ferdig utdannet sykepleier på Lovisenberg Diakonale høgskole i 2008.

Jobbet bl.a. på barneavdeling på Ullevål sykehus, Asker og Bærum legevakt og Hospice Stabekk.

I juni 2014 ble hun ferdig med videreutdannelse som kosmetisk dermatologisk sykepleier på Senzie Akademiet, Høgskolen i Drammen. Hun har vært ansatt hos andre klinikker tidligere, men er nå fast ansatt som kosmetisk sykepleier og terapeut hos Elite klinikken. Signe har kurs og godkjenninger på Restylane, Teosyal, Botox/Vistabel og Azzalure, IPL og div. kjemisk peel. Hun jobber med alt fra å sette opp medisinske hudprogrammer tilpasset den enkelte hudtype og hudtilstand, grunnleggende ansiktsbehandlinger, medisinske/kjemiske peelinger i ulike dybder, og laserbehandlinger bl.a. for fjerning av hår og blodkar.  Signe er en svært ivaretagende terapeut. Hun ser den enkelte kunde som helt spesiell.

 

Anniken Neraker