Om oss

Elite Klinikken er et kompetansesenter innen profesjonell hudpleie og medisinsk skjønnhetsbehandling.

Vi har offentlig godkjent medisinsk personell med lang erfaring og topputdannende hud – og kroppsterapeuter med Cidesco eksamen; alle med spisskompetanse innen sitt felt.

Den medisinske avdelingen tilbyr behandlinger innen hudforyngelse, rynkereduksjon, acneproblematikk, pigmentflekker, solskadet hud, sprengte blodkar, figurforming, permanent hårfjerning, Botox, Restylane og Juvederm.

Vi tlbyr det meste innen hud, fot- og kroppsterapi, figurforming, massasje, pedikyr, manikyr, vippe extensions, cellulittbehandling og permanent makup. Vi fører kun kjente merkevareprodukter og behandlingsprogram. I tillegg bruker vi kun maskiner og behandlingsprodukter som har dokumentert effekt.

Kontakt oss for gratis personlig veiledning og konsultasjon.

 

Våre ansatte

 

Signe Grasaasen Broch

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Signe ble ferdig utdannet sykepleier på Lovisenberg Diakonale høgskole i 2008.

Jobbet bl.a. på barneavdeling på Ullevål sykehus, Asker og Bærum legevakt og Hospice Stabekk.

I juni 2014 ble hun ferdig med videreutdannelse som kosmetisk dermatologisk sykepleier på Senzie Akademiet, Høgskolen i Drammen. Hun har vært ansatt hos andre klinikker tidligere, men er nå fast ansatt som kosmetisk sykepleier og terapeut hos Elite klinikken. Signe har kurs og godkjenninger på Restylane, Teosyal, Botox/Vistabel og Azzalure, IPL og div. kjemisk peel. Hun jobber med alt fra å sette opp medisinske hudprogrammer tilpasset den enkelte hudtype og hudtilstand, grunnleggende ansiktsbehandlinger, medisinske/kjemiske peelinger i ulike dybder, og laserbehandlinger bl.a. for fjerning av hår og blodkar.  Signe er en svært ivaretagende terapeut. Hun ser den enkelte kunde som helt spesiell.

 

Betina Jeanine Nilssen (bilde kommer)

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Betina er utdannet sykepleier, og har til nå jobbet på Rikshospitalet. Hun har fullført kosmetisk sykepleierutdannelse ved Senzie Akademiet i Drammen. I tiden framover vil Betina kurses av Restylane Norge for å kunne utføre den type behandling hos Elite Klinikken, og bli sertifisert av Restylane. Inntil videre kommer Betina til å jobbe mye med laserbehandlinger (IPL) og peeling-behandlinger.

Hun har en stor lidenskap for hud, og masse kunnskap.

 

Malin Wallace Dahl (bilde kommer)

Hudterapeut & Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Malin har jobbet på Elite Klinikken siden januar 2018. Hun har tidligere jobbet som sykepleier på bo- og behandlingshjem etter endt utdannelse som sykepleier. Senere tok hun videreutdannelse som kosmetisk sykepleier på Sezie Akademiet i Drammen.

Malin har en stor lidenskap for hud, jobber for det meste med peelingbehandlinger, Mesoterapi og IPL-laser.

 

Vibeke Pfister (bilde kommer)

Hud- & kroppsterapeut

Vibeke er utdannet hud- & kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet i Oslo. Hun har lang erfaring i faget, og har de siste ti årene jobbet på Beths Beauty i Oslo, før hun kom til Elite Klinikken i februar 2018. Vibeke er allsidig, og utfører alle typer hudpleiebehandlinger, voks og fotpleie. Hun deltar jevnlig på kurs, og holder seg oppdatert både innenfor produkter og behandlinger.

 

Camilla Tunold

Kosmetisk dermatologisk sykepleier

Camilla har mange års erfaring med medisinsk skjønnhetsbehandling. Hun har tidligere jobbet 5 år på Ellipse Klinikken (nå kjent som Akademiklinikken), og 3 år på Bellefontaine SPA & Medical Centre.
Camilla har flere kurs og godkjenninger på Restylane, Botox/Vistabel og Azzalure, div. laser, kjemisk peel, IPL, sclerosering m.m.
Hun innehar kompetansekort hvor hun har oppnådd nivået spesialist fra Q- Med Galderma som er levrandør/produsent av Restylane og Azzalure.
All opplæring og kursing i Restylane har vært gjennom Q-MED Galderma. Godkjenning og opplæring i Botox/Vistabel fra Allergan (produsenten av Botox/Vistabel), og gjennom div. leger/nevrolog som er spesialister innen feltet. Sin gode laserkompetanse har hun fått gjennom Scanex.
Camilla har stor interresse for faget og deltar jevnlig på kurs og seminarer i inn og utland. Gjennom mange år i bransjen har hun opparbeidet seg en stor og lojal kundekrets.

 

Susanne Wulfsberg (bilde kommer)

Resepsjonist

Susanne har jobbet hos oss siden januar 2018. Hun har lang erfaring fra servicebransjen, og står nå som resepsjonist på Elite Klinikken. Susanne vil etter hvert begynne med enkelte behandlinger i tillegg til å stå i resepsjonen.

 

Anniken Kildebo Neraker

Administrasjonsansvarlig

Anniken er administrasjonsansvarlig på Elite Klinikken. Hun har udannelse i ledelse fra BI, og er i tillegg utdannet hud- og kroppsterapeut ved Hudpleieakademiet i Oslo.

Hun var ferdig utdannet i 2013, og begynte å jobbe hos like før endt utdannelse.

Anniken brenner for hudhelse, og har erfaring med mange ulike hudtilstander og hudsykdommer. I tillegg har hun god kunnskap om produktene vi selger til hjemmebruk, og skreddersyr gjerne et hudprogram tilpasset din hud. Hun brenner spesielt for medisinske behandlinger, ettersom disse kan vise til svært gode resultater. Ved siden av det administrative jobber Anniken med Dermastamp, ulike peelingbehandlinger, vippeextensions og AWT celullitbehandling & figurforming.

 

Iqra Malik 

Hudterapeut

Iqra har mange års erfaring som hud- og kroppsterapaut, og er utdannet ved Hudpleieakademiet i Oslo.

Hun er veldig  interessert i faget, og deltar jevnlig på kurs for å holde seg oppdatert. Hun er opptatt av at du som kunde skal få de resultatene du er ute etter.

Iqra har en lidenskap for negler, og jobber med både gelénegler, gelélakk og shellac.