Hudpleie

 

Elites Clear Up (50 min)

Effektivisering av den klassiske dyprensen. Ekstra eksfoliering og aktiverende serumer i tillegg til utrensing vil øke cellefornyelsen, virke hudforyngende og gi en myk, glødende hud. Kraftige antioksidanter og antiinflammatoriske ingredienser bidrar til å beskytte huden din mot fremtidige skader. Behandlingen inkluderer spesial maske.

Pris: 1190,-

Elixir Fruktsyrepeeling

Fruktsyrepeeling er syrer fremstilt fra planteriket. Behandlingen gir en glattere, friskere og en mer glødende hud. Fruktsyrepeeling motvirker pigmentforandringer og solskader, uren hud og virker forminskende på porer. Huden vil føles «freshere». Egner seg for alle hudtyper, samt acne og problemhud. Vi bruker Elixir Glykolsyrepeel og tilpasser styrken til din hud.

Pris per behandling: 890,-

Elixir Mandelsyre Peel

Mandelsyre peeling er et godt valg til deg som ikke har gjort kjemisk peeling før. Den virker antibakteriell og talghemmende så den er et godt valg for de med acne og hudormer. Den er også veldig trygg å bruke på Rosacea og sensitiv hud, pga molekylenes størrelse virker den mindre irriterende på huden enn andre syrer. Gir deg en myk og glatt hud umiddelbart etter behandlingen minimalt med rødhet, lysner mørke flekker, forbedrer hudtonen og spensten, behandler inflammasjon i huden forbundet med pigmentering og acne, reparerer solskader og glatter ut fine linjer. Vi anbefaler en kur på 6 ganger for best resultat og behandlingen kan gjøres så ofte som hver 2.uke.

Pris kr. 990,-

Mandelpeel med Retinex (a-vitamin) kr. 1500,-

Mandelpeel med Retinex 11% kr. 1690,-

ZO Stimulation peel by Obagi (35min)

«Fight aging. Fight hard»

ZO Skin Health Stimulator peel bidrar til en fastere hud, demper mørke flekker og reduserer fine linjer og rynker.Det er en svært effektiv peel som stimulerer prosessen både for cellefornyelse og kollagensyntesensamt den styrker de elastiske fibrene i huden.

Peelingen inneholder blant annet mandelsyre, melkesyre, sitrus syre og kojic syre. ZO stimulator peel bør gjennomføres 3-6 ganger med 2-4 ukers intervaller, avhengig av hudtype- og tilstand. Dette er en av våre mest populære behandling!!

Pris per behandling: 1390,-

ZO Ultra Hydration Treatment (50min)

Dette er en stimulerende og fuktgivende hudbehandling som forebygger fine linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart. Ansikt- og nakkemassasje utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert og sensitivisert hud. Behandlingen inkluderer ZO Stimulation Peel.

Pris: 1690,-

ZO Signaturbehandling by Obagi m/massasje

Denne behandlingen inkluderer ZO stimulation peel med mandelsyre. I tillegg får du en maske tilpasset din hud, og nakke- og ansiktsmassasje.

Pris: 1790,-

ZO Skin Brightening Treatment for a Red Carpet Look (50min)

«The Ultimate Red Carpet Treatment» er en luksuriøs behandling som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansikts-og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag.

Skal du virkelig gjøre noe godt for huden din er dette behandlingen for deg!! Behandlingen inkluderer ZO Stimulation Peel, ZO Brightning Masque som lysner ujevn pigmentering og etterlater en helt fantastisk glød.

Pris: 2100,- 

ZO Blemish & Oil Control Treatment (50 min)

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper og talg kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakkemassasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitivisert hud og kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres. Behandlingen inkluderer ZO Stimulation Peel.

Pris: 1890,-

ZO Hydra Fill Up (30 min)

SOS-behandling for en dehydrert, tørr og sensitivisert hud. Fuktbalansen gjenoppretttes umiddelbart og beroligende, lindrende og kjølende ingredienser gjør huden myk og fuktig.

Pris: 790,-

ZO Bright Up (30 min)

«Cinderella treatment» for deg som trenger en umiddelbar oppfriskende hudbehandling for kvelden. Eksfoliering og spesialmaske fjerner døde hudceller, virker fuktgivende og gir huden den perfekte glød.

Pris: 850,-

Supermann (50 min)

En resultatorientert og oppfriskende ansiktsbehandling spesialtilpasset for mannen og hans behov. Behandlingen inkluderer rens, peel og maske, samt massasje på skulder-og nakke.

Pris 1190,-
Pris inkl. fruktsyre peel: 1390,-

Mamma/Gravid (50 min)

Den perfekte gave til mamma – eller snart mamma! 
En oppkvikkende hudpleie som også inkluderer velgjørende massasje av nakke eller hodebunn. Det brukes produkter tilpasset den gravide.

Pris: 1190,-

Intraceuticals

«I love the Intraceuticals treatment, and so does my face» – Madonna

En Intraceuticals infusjon utføres med en moderne oksygenmaskin, og er en unik opplevelse som gir
umiddelbare resultater du både kan se og føle. Sterke antioksidanter, hyaluronsyre og vitaminer blir fraktet ned i huden ved hjelp av oksygen, og gir økt celle fornyelse og regenerering av huden. Resultatet er strammere hud, høyere fuktighetsbalanse, glød og en jevnere hudstruktur. Ansiktet vil føles mykt og rent, næret og fuktet.

Anbefales som en kur à 6 ganger.

Pris fra: 1250,-
Kur a 6 behandlinger pris fra: 6600,-
Intraceuticals + Skin Pen pris fra kr: 2100,
Pris Intraceuticals + Fruktsyre peeling fra kr: 1900,-

Dermastamp

En revolusjonerende hudforyngende behandling. Instrumentet lager mikroskopiske «hull» på hudens overflate, noe som av huden oppfattes som en «skade». Dette fører til at huden frigjør et utall veksthormoner slik at collagen produksjonen settes i høygir, og huden fornyes.
Dermastamp hjelper mot linjer, rynker, store porer, grov hudstruktur, pigmentflekker, arr, acnearr, brannskader, og gir en oppstrammende effekt. Ta kontakt vedrørende område og pris.

Pris fra: 2500,-
Pris ansikt: 3500,-

Skinpen

Collagen Induction Therapy (CIT) på norsk Kollagen-Terapi er en behandling hvor mikronåler bryter gjennom huden for å stimulere kollagen vekst. SkinPen jobber med et nålehode med 12 nåler som kan stilles inn på forskjellige dybder og hastigheten reguleres i forhold til hvilket område man jobber. Det lages mikroskopiske hull kanaler ned i huden som lukkes iløpet av få timer etter behandlingen, den umiddelbare effekten vi får er økt opptak av de aktive serumene vi bruker i forbindelse med behandlingen . Formålet med behandlingen er å stimulere huden til selv å produsere nytt kollagen i underhuden som fører til strammere, fastere hud og kan gi forbedring i hudstrukturen ved eksempelvis arr etter akne eller store porer. Vi anbefaler en kur på 6 behandlinger.

Pris fra: 1500,-
Pris inkl. Intraceuticals fra kr: 2100,-