Microneedling

Hva gjør behandlingen

En revolusjonerende hudforyngende behandling som provoserer hudens celler til å produsere collagen ved å simulere en «skade». Ved å prikke mikroskopiske «hull» på hudens overflate med et instrument, lures huden til å tro at den har fått en liten skade. Når huden tror den er skadet vil den frigjøre et utall veksthormoner slik at collagenproduksjonen settes i høygir og huden fornyes. Sammenlignet med tradisjonelle laser behandlinger, som faktisk lager en skade og arrdannelse i huden, er denne behandlingen 100 % fri for ødeleggende kjemikalier eller apparater.

Behandlingen og resultatene

Varigheten på behandlingen er ca 30 minutter, men man må sette av 30 minutter ekstra til virketid på bedøvelseskrem i tillegg. Behandlingen er smertefri og man trenger ingen hjemmetid, du kan gå på jobb samme dag eller dagen etter. Huden vil være rosa, lik en solbrent hud, i 1-2 dager og noe «ruglete» mens den leges. Resultatene vil synes etter kort tid, og vil øke inntil 10 uker etter behandling. Hudens overflate vil, pga den kraftige collagenproduksjonen, øke i tykkelse og elastisitet samt redusere fine linjer og rynker.
Behandlingen gir også gode resultater på akne arr.
Behandlingen utføres av leger og fagpersonell i flere land, den er patentert på verdensbasis, FDA-godkjent samt klinisk testet og omtalt i ledende vitenskapelige legetidskrifter i Europa.

Hvorfor bruke vår Dermastamp (Mesoterapi)?

Visste du at ved langvarig bruk av gode produkter og behandlinger minsker hudens opptak av virkestoffer? Dette skyldes at hudens beskyttelsessystem øker i takt med at huden blir sunn, elastisk og tykk. Ved at huden beskytter oss mot ytre påkjenninger beskytter den oss også mot produkter vi påfører.
En sunn og frisk hud vil ikke «slippe inn» mer enn 0,5 % av dine produkters virkestoffer. Resten vaskes av eller ligger igjen på puten…